Најави се за побрз пристап до најдобрите зделки. Кликнете овде ако немате сметка.

Гарнитура за седење Индивидуални

25-06-2022 01:19   Мебел и Дом   Скопје   221 прегледи Референца: 0wMvbmOeYAl

0.0 ѕвезди

Локација: Скопје

Цена: Контакт По договор


Продавам гарнитура за седење, тросед, двосед и фотелја

Тел: 074/208-898

Дополнителни детали

Кондиција
Користено
Забелешка: Ви ќе мора да се најавите за оставите оцена.
Ве молиме внесете го безбедносниот код прикажан на сликата погоре во полето подолу: