Најави се за побрз пристап до најдобрите зделки. Кликнете овде ако немате сметка.

Понуда на работни места во Хановер ,Германија без поѕнавање на германски јаѕик Компании

14-10-2022 08:00   Вработување   Скопје   108 прегледи Референца: 3X46dBXa79j

0.0 ѕвезди

Локација: Скопје

Плата: 1,000 ден По договор


Фирма „Табел“, Хановер, Германија, има потреба од работници ,со ЕУ пасош. Доколку сте заинтересирани, Ве молам обратете ми се. Сместувањето е однапред обезбедено од работодавачот.

Во прилог ви ги доставувам работните места за кои се потребни работници.

Поздрав,

Јасмина Смиљковиќ

Email:[email protected]

1.Во Битерфелд

-4 лица како ракувачи на постројки и машини со искуство. Можно е плаќање до 17,00 евра/на час, бруто.

-2 лица како возачи/добавувачи на машини со искуство (искуство како возач на виљушкар во производство).За предност се смета мало познавање на германски јазик. Плаќање до околу 14.00 евра/час.

2.Во Аренсбург

-4 лица како возачи на виљушкар (со искуство како возач на виљушкар со лиценца за виљушкар (странската лиценца е во ред).

3.Во Бејерсдорф /Хамбург

-потребен е тим од 5 работника: 3 помошника без јазик и 2 помошника со германски Б1 (како лидер на тимот).Плаќање: помошници бруто 14,00 евра/час, лидерот на тимот бруто 15,00 евра/час.

Дополнителни детали

Дата на почеток
30.10.2022
Компанија
Табел,Хановер
Работен статус
Целосно работно време
Забелешка: Ви ќе мора да се најавите за оставите оцена.
Ве молиме внесете го безбедносниот код прикажан на сликата погоре во полето подолу: