Најави се за побрз пристап до најдобрите зделки. Кликнете овде ако немате сметка.

Продавам место,погодно за градба,овоштарник на атрактивна локација. Индивидуални

08-08-2022 19:05   Недвижнини   Скопје   131 прегледи Референца: YmxkazYeJ0P

0.0 ѕвезди

Локација: Скопје

Цена: Контакт По договор


Продавам место во населба Волково,Скопје со површина од 3000 м-2,може и помала квадратура.Местото излегува на асфалтиран пат.Цена по договор.Телефон за контакт:077 622 553 i 078 458 567.

Дополнителни детали

Соби
0
Тип на објект
Плац
Забелешка: Ви ќе мора да се најавите за оставите оцена.
Ве молиме внесете го безбедносниот код прикажан на сликата погоре во полето подолу: