Најави се за побрз пристап до најдобрите зделки. Кликнете овде ако немате сметка.

Се продава кука Индивидуални

26-06-2022 20:59   Недвижнини   Богданци   179 прегледи Референца: Vl4zbq2dprO

0.0 ѕвезди

Локација: Богданци

Цена: Контакт По договор


Веднаш вселива кука во Богданци од 150м2 двор 330м2 и стара кука од 80м2.

Дополнителни детали

Големина
50
Соби
5
Опрема:
Наместен
Тип на објект
Куќа
Услови:
Паркинг
Забелешка: Ви ќе мора да се најавите за оставите оцена.
Ве молиме внесете го безбедносниот код прикажан на сликата погоре во полето подолу: