ЧПП


Често поставувани прашања

Како да поставам оглас?

Многу е лесно да поставите оглас: кликнете на копчето „Објави бесплатни огласи“ горе десно.

 

Колку чини да се огласува?

Објавувањето е 100% бесплатно за целата веб-страница.

 

Ако објавам оглас, дали ќе добивам и повеќе спам е-пошта?

Апсолутно не затоа што вашата адреса за е-пошта не е видлива на веб-страницата.

 

Колку долго мојот оглас ќе остане на веб страницата?

Општо земено, огласот автоматски се деактивира од веб страницата по 3 месеци. Ќе добиете е-пошта една недела пред Денот Д и уште една на денот на деактивирањето. Имате можност да ги ставите онлајн во следниот месец со најавување на вашата сметка на страницата. По ова одложување, вашиот оглас автоматски ќе биде трајно отстранет од веб-локацијата.

 

Го продадов мојот предмет. Како да ја избришам мојот оглас?

Откако вашиот производ е продаден или изнајмен, најавете се на вашата сметка за да го отстраните огласот.