Политика на приватност


Приватност

Вашата приватност е важен дел од нашиот однос кон Вас. Заштитата на вашата приватност е само дел од нашата мисија да обезбедиме безбедна веб-околина. Кога ја користите нашата веб страница, вклучувајќи ги и нашите услуги, вашите информации ќе останат строго доверливи. Огласите направени на нашиот веб сајт се отворени за јавен преглед; затоа ве молиме не објавувајте никакви лични информации во вашиот однос со останатите. Ние не прифаќаме никаква одговорност за тие дејствија бидејќи единствена ваша одговорност е да ја објавите соодветната и безбедна содржина на нашата страница. Ние нема да ги изнајмуваме или споделуваме вашите информации со трети страни.

Кога ја посетувате нашата страница, собираме технички информации за вашиот компјутер и за тоа како пристапувате до нашата веб страна и ги анализираме овие информации, како што се адресата на интернет протоколот (IP) на вашиот компјутер, оперативниот систем што го користи вашиот компјутер, прелистувачот (на пример, Chrome, Firefox, Internet Explorer или друго) што го користи вашиот компјутер, името на вашиот давател на интернет услуги (ISP), униформниот локатор на ресурси (URL) на веб страната од која доаѓате и URL-то на која одите понатаму и одредени оперативни аналитики како што се колку пати ја користите нашата веб-страница. Овие општи информации може да се користат за да ни помогнат подобро да разбереме како се гледа и користи нашата веб страница. Можеме да ги споделиме овие општи информации за нашата страница со нашите деловни партнери или со пошироката јавност. На пример, можеме да ги споделиме информациите за бројот на дневни посетители на нашата страница со потенцијални корпоративни партнери или да ги користиме за рекламни цели. Овие информации не содржат било кој од вашите лични податоци што може да се користат за да ве контактираат или да ве идентификуваат.

Кога поставуваме линкови или банери до други сајтови на нашата веб страница, имајте во предвид дека не го контролираме ваков вид на содржина, практики или политики за приватност на тие страници. Ние не поддржуваме или не преземаме никаква одговорност за политиките за приватност или практиките за собирање информации на која било друга веб страна освен управуваните страници на 24 Огласи.

Ние го користиме највисокиот безбедносен стандард што е достапен за да ги заштитиме вашите препознатливи информации при трансферот до нас. Сите податоци зачувани на нашите сервери се заштитени со безбеден заштитен ѕид (firewall) за неовластена употреба или активност да не може да се случи. Иако правиме максимални напори да ги заштитиме вашите лични податоци од загуба, злоупотреба или промена од страна на трети лица, треба да знаете дека секогаш постои ризик од лица или институции со намера да успеат да најдат начин да го спречат нашиот безбедносен систем и дека преносот на интернет може да биде пресретнат.

Го задржуваме правото, без најава, да менуваме, додаваме или отстрануваме делови од нашата Политика на приватност во секое време. Овие промени ќе бидат јавно објавени на нашата веб страница. Кога ја посетувате нашата веб страница, ги прифаќате сите услови од нашата политика на приватност. Вашето континуирано користење на оваа веб страна претставува ваш континуиран договор со овие услови. Доколку не се согласувате со условите на нашата политика за приватност, треба да престанете да ја користите нашата веб страница.