Најави се за побрз пристап до најдобрите зделки. Кликнете овде ако немате сметка.

Prodavam prikolka Индивидуални

26-06-2022 07:29   Моторни Возила   Скопје   207 прегледи Референца: J4openRe7Az

0.0 ѕвезди

Локација: Скопје

Цена: Контакт По договор


Prikolkata e so osovina od Brako ,napravena spored nacrt I dimenzii od Masinskiot fakultet Skopje.ima nosivost od1000 kg.

Дополнителни детали

Бренд
Останато
Кондиција
Користено
Забелешка: Ви ќе мора да се најавите за оставите оцена.
Ве молиме внесете го безбедносниот код прикажан на сликата погоре во полето подолу: