Најави се за побрз пристап до најдобрите зделки. Кликнете овде ако немате сметка.

Prodazba na delovni prostorii Индивидуални

30-06-2022 00:37   Недвижнини   Битола   193 прегледи Референца: y7LDdwRb1YK

0.0 ѕвезди

Локација: Битола

Цена: Контакт По договор


Se prodavaat dve hali vo farmata vo s. Dihovo - Bitola so povrsina 720m2 i 619m2..dvete se naogaat na sam pat I se edna do druga..pogodni se za se za sekakva namena.. Se prodavaat povolno..

Дополнителни детали

Соби
0
Опрема:
Празен
Тип на објект
Деловен простор
Услови:
Паркинг

Ознаки:

bt
Забелешка: Ви ќе мора да се најавите за оставите оцена.
Ве молиме внесете го безбедносниот код прикажан на сликата погоре во полето подолу: